Home » Aero4

Aero4: de nieuwste generatie voor aroma vernevelaars

 

De Aero4 behoort tot de nieuwste generatie aroma vernevelaars en creëert een ware geurbeleving op elke locatie. Deze ultrasoon geurvernevelaar werkt door het door u gewenste aroma in beweging te brengen. Hierdoor ontstaat een zeer fijne verneveling en wordt het aroma via de luchtkanalen van uw bedrijf verspreid voor een uitzonderlijke geurbeleving. De aromadeeltjes zijn zo klein dat deze zweven en daardoor alle lucht optimaal voorzien van de door u gewenste geur. De juiste dosering wordt bepaald aan de hand van de gevraagde capaciteit van het luchtsysteem in uw bedrijf. Deze aroma vernevelaar zorgt voor een fijne geurbeleving en wordt veel toegepast in onder meer:

  • Sportscholen en fitnesscentra
  • Kantoren, recepties en ontvangstruimtes
  • Restaurants, bars en horecagelegenheden

Geurbeleving optimaliseren met de Aero4 ultrasoon aroma vernevelaar

Geur is een belangrijk onderdeel van ons leven. Onze reuk heeft de ongekende kracht om verbinding te maken met emotionele en onvergetelijke momenten. Door de kracht van geur voegt de Aero4 ultrasoon geurvernevelaar meer toe aan de belevingen van uw gasten of bezoekers. Bekijk voor meer informatie de brochure van de Aero4 geurvernevelaar.

Voordelen van de Aero4 geurvernevelaar

Wanneer u besluit de Aero4 geurvernevelaar aan te schaffen om hiermee een echte geurbeleving te creëren, dan maakt u een goede keuze. Dit product brengt namelijk vele voordelen met zich mee, waaronder:

Het is geen spray en/of venturisysteem.
Er ontstaat geen lekkage en vervuiling in luchtbehandelingskanalen.

Door Aero4 ultrasoon techniek zijn er geen chemische toevoegingen nodig aan aroma’s om het vernevelen mogelijk te maken.

Er vindt een constante verneveling plaats, zonder pieken of dalen, waardoor eventueel overlast voorkomen wordt.

De Aero4 is ontwikkeld om doelmatig met minimaal verbruik van aroma’s een maximaal rendement te behalen.

Montage en onderhoud van de ultrasoon vernevelaar

Yaena Solutions is expert in luchtzuivering en in het verbeteren van de luchtkwaliteit. We ontwikkelen zelf nieuwe technologisch hoogwaardige producten en verbeteren bestaande technologieën. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis krijgt u gegarandeerd het beste advies met een optimaal resultaat. Ook kunnen wij de montage en het onderhoud verzorgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor verbetering van de geurbeleving in uw bedrijf met een ultrasoon geurvernevelaar of ozongenerator? Bel 010 514 8188 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Technische specificaties

Geurbereik: 1.000 tot 20.000 m3
Besturing: Touchscreen, multi-timer airflow
Voltage: 110/230 Volt 60/50 Hertz
Vermogen: 3 tot 80 Watt
Afmetingen: H 322 x B 300 x L 156 mm
Gemaakt in: Nederland
Garantie: 5 jaar
Patent:
2003044/SN53157