Home » airoasis

Air Oasis LUCHT DESINFECTIE

Superieure technologie met bewezen resultaat
Vandaag de dag is er veel discussie over de kwaliteit van de lucht in gebouwen en woningen. Niet vreemd, wetende dat per dag zo’n 10.000 liter lucht onze luchtwegen passeert. Deze lucht bevat deeltjes waarvan een groot deel schadelijk kan zijn voor de gezondheid, zoals bacteriën, virussen, schimmels en pollen, maar ook zogenaamde vluchtige organische stoffen (VOS). Denk aan sigarettenrook, formaldehyde, drijfgassen, enz. In veel gevallen hebben we hier geen last van, of denken we er geen last van te hebben. Toch is er een grote groep mensen die wel gevoelig is voor deze micro-organismen en/of VOS. Voorkomende klachten zijn hoofdpijn, irritatie van ogen en luchtwegen, vermoeidheid en verkoudheid.

Luchtdesinfectie door middel van Air Oasis apparatuur met gebruik voor kleine en grote ruimtes en perfect in combinatie met de airconditioner. Op NASA technologie gebaseerd! AHPCO technologie: nabootsing van de natuur en de zon

UV-licht schijnt op een omhulsel, de katalysator genaamd. Door de speciale samenstelling van deze katalysator en vocht uit de lucht ontstaat een proces dat fotokatalyse heet. Er ontstaan oxidanten. Deze oxidanten zijn zeer reactief, maar onschadelijk voor mensen, dieren en planten. De oxidanten bewegen zich op eigen kracht door de ruimte en gaan op zoek naar moleculen om een verbinding mee aan te gaan. De oxidanten verbinden zich met in de lucht aanwezige micro-organismen (virussen, bacteriën, schimmels), gassen, geurtjes en VOS (vluchtige organische stoffen). Zodra ze een dergelijk deeltje tegenkomen treedt, in een fractie van een seconde, het oxidatieproces in werking. Wat overblijft is zuurstof en waterstof.