OZON BLASTER

REDUCEREN VAN GEUR EN VET IN KEUKENAFZUIGSYSTEMEN

NOBEL FIRE SYSTEMS

AUTOMATISCHE KEUKENBLUSSYSTEMEN VOOR DE HORECA 

UVENTI-CAIR LUCHT REINIGING

HAAL DE KRACHT VAN DE NATUUR NAAR BINNEN, ADEM SCHONE LUCHT

HVAC PLASMA DUCT

ONTSMETTEN EN LUCHTREINIGING LUCHTBEHANDELING SYSTEMEN (HVAC)

;

Technisch hoogstaande producten

;

Innovatieve producten

;
Gespecialiseerd bedrijf

Wil jij schonere lucht?

Blussystemen voor de horeca

Goede blussystemen voor de horeca vind je bij Yaena Solutions B.V. in Berkel en Rodenrijs. Wij verzorgen verschillende professionele afzuigingen voor het creëren van een veilige en schone leef- en werkomgeving. De blussystemen voor de horeca die wij plaatsen, zijn afkomstig van verschillende kwalitatief hoogstaande merken.

Yaena solutions

Creëer een veilige werkomgeving met de blussystemen voor de horeca

Door middel van de blussystemen voor de horeca, zie onze Nobel Fire Systems, helpen wij jou met het voorkomen van erge stankoverlast, brand in de keuken en ziektemakers. Daarnaast zijn blussystemen voor de horeca ook goede aankopen voor in de keuken van je horecagelegenheid. Met een goede mechanische keukenafzuiging voorkom je ontevreden klanten en dat deze niet terugkomen naar jouw horecagelegenheid vanwege overlast. Daarnaast zorgen blussystemen er uiteraard ook voor dat er een veilige omgeving wordt gecreëerd. Een goed blussysteem en een goede afzuiging zijn daarom altijd een goed idee. Bekijk ons aanbod en ontdek onze diensten en mogelijkheden, zoals een ozongenerator.

Bestel nu een blussysteem en ontdek de voordelen

Heb je een eigen horecagelegenheid en ben je opzoek naar goede blussystemen voor de horeca of een van onze andere producten, zoals de Cube Clean Air? Dan helpen wij jou graag verder! Wij verzorgen verschillende afzuigingen voor het reinigen van de lucht in de ruimte. Bekijk snel ons gehele aanbod online of neem contact met ons op voor meer informatie. Dit doe je door te bellen naar 010 514 8188 of stuur een e-mail naar info@yaena-solutions.nl.

keuken