Home » Geurbeleving

Waarom geur?

Onze reuk heeft de ongekende kracht om verbinding te maken met emotionele en onvergetelijke momenten. Geur is een belangrijk onderdeel van ons leven. Door de kracht van geur voegt Aero4 meer toe aan de belevingen van uw gasten of bezoekers.

Geuren kunnen allerlei positieve gevoelens bij ons teweeg brengen.

Maar geur kan ook het tegenovergestelde doen. Onprettige geuren worden meestal veroorzaakt door micro-organismen zoals bacteriën, virussen en schimmels. Aero4 zorgt ervoor dat aroma’s op subtiele wijze worden verneveld in uw bedrijf.

Aero4 maakt enkel gebruik van aroma’s die worden gemaakt uit 100% etherische oliën.

Bovendien zijn de aroma’s hypo-allergeen, anti-bacterieel en neutraliserend, waardoor de aroma’s meewerken aan een gezond klimaat in uw bedrijf. Alleen natuurlijke aroma’s hebben deze eigenschappen. De meeste aroma-producenten voegen chemische middelen toe om de verneveling mogelijk te maken.

De aroma’s en het effect van verneveling:

Mandarijn:

Het aroma van Mandarijn olie geeft een gevoel van vreugde en verbetert de stemming. De verneveling in ruimtes zorgt voor een verbeterde atmosfeer, verdrijft sombere gevoelens en helpt problemen te verdragen.

Tea Tree:

Het aroma van Tea tree olie kan door zijn schimmelwerende werking succesvol worden ingezet bij schimmels en verontreinigingen en remt de ontwikkeling van ettervormende bacteriën. De antiseptische werking is tot wel twaalf maal sterker dan die van Fenol, een chemische desinfectans.

Lemongrass:

Het aroma van Lemongrass olie is sterk reinigend, laat een frisse wind door de ruimte waaien, heerlijk om te verdampen en zeer werkzaam in ruimtes waarin gerookt wordt.

Venkel:

Het aroma van Venkel olie bevordert kracht en moed en is goed voor het gevoel van eigenwaarde. Kalmeert de zenuwen en schijnt ook nog eens slechte gedachten over anderen te verjagen.

Ylang-ylang:

Het aroma van Ylang-ylang is een zoete exotische olie met een aphrodiserende werking.