Minder gezondheidsklachten

Neutralisatie van geuren

Expert in luchtzuivering

Keukenventilatie b2b

Een goede keukenventilatie voor b2b vind je bij Yaena Solutions B.V. in Berkel en Rodenrijs, in de buurt van Rotterdam. Wij verzorgen verschillende professionele afzuigingen voor het creëren van een veilige en schone leef- en werkomgeving. De keukenventilatie voor b2b die wij plaatsen, zijn afkomstig van Nobel Fire Systems, Ozon Blaster en Uventi-Cair.

Voorkom stankoverlast met een keukenventilatie b2b

Door middel van de keukenventilatie voor b2b helpen wij jou met het voorkomen van erge stankoverlast, het voorkomen van brand in de keuken en ziektemakers. Daarnaast is een goede keukenventilatie voor b2b ook een goede aankoop voor in de keuken van je horecagelegenheid. Met een goede mechanische ventilatie voorkom je ontevreden klanten en voorkom je ook dat klanten niet terugkomen naar jouw horecagelegenheid vanwege overlast. Een goede keukenventilatie is daarom altijd een goed idee. Bekijk snel ons aanbod en ontdek de mogelijkheden, zoals een ozongenerator.

Bestel nu en ontdek de voordelen

Heb je een eigen horecagelegenheid en ben je opzoek naar een goede keukenventilatie voor b2b, zoals de Cube Clean Air? Dan helpen wij jou graag verder! Wij verzorgen verschillende ventilaties voor het reinigen van de lucht in de ruimte. Bekijk snel ons gehele aanbod online of neem contact met ons bedrijf op voor meer informatie. Dit doe je door te bellen naar 010 514 8188 of stuur een e-mail naar info@yaena-solutions.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Yaena Solutions B.V.

Noordeindseweg 308d,
2651 LM Berkel en Rodenrijs

Telefoon: 010 514 8188
Email: info@yaena-solutions.nl
Web: www.yaena-solutions.nl
Web: www.nobel-fire-systems.nl