Minder gezondheidsklachten

Neutralisatie van geuren

Expert in luchtzuivering

HVAC Plasma Duct

Met een luchtreiniger creëert u een prettige omgeving met schone lucht. Door onvoldoende ventilatie is de lucht in gebouwen en woningen tegenwoordig namelijk vaak vervuild. Hierdoor ademen mensen in het gebouw gedurende de dag onbewust veel stof, schimmels, pollen, bacteriën, virussen en vluchtige organische stoffen in. Gelukkig heeft niet iedereen daar last van, maar toch kunnen al deze deeltjes ongemerkt schadelijk zijn voor de gezondheid. De oplossing? Een ionen luchtreiniger die stof en andere deeltjes uit de lucht verwijdert.
HVAC Plasma gebruikt een geavanceerd oxidatieproces voor de ontsmetting van lucht veroorzaakt door NON-THERMAL PLASMA (NTP)

Haal de kracht van de natuur naar binnen

UVenti-Cair luchtreiniger is een unieke luchtreiniger waarbij we gebruik maken van UVC technologie in combinatie met actieve zuurstof.(ozone-technologie). Het elimineert virussen, schimmels en bacteriën dmv uv-licht en desinfecteert de nabij gelegen oppervlakken in de omgeving. Geschikt voor ruimtes met een inhoud van 200 m3. (Oppervlakte van 70 m2) Uit onderzoek is gebleken dat UVC-technologie zeer effectief is tegen oa Corona (COVID-19) daarnaast is de UVenti-Cair luchtreiniger uitermate geschikt voor verwijderen van ongewenste geuren in de omgeving door de ozon-technologie.

Yaena Cube ionen luchtreiniger

De Yaena Cube luchtreiniger met ionisator is door het aantrekkelijke ontwerp het perfecte maatje voor luchtreiniging in huis, praktijk, vergaderruimte of bijvoorbeeld de hotelkamer – moeiteloos binnen elke interieur passend.

Bescheiden van omvang en ultra mobiel; tegelijk technisch sterk in het verwijderen van bacteriën, schimmels, virussen, luchtjes en andere luchtverontreiniging, met het directe positieve effect op de gezondheid.
Geen extra luchtfilters nodig: extra lage onderhoudskosten. Binnen 24 uur zijn allergenen, micro-organismen en vluchtige organische stoffen sterk verminderd tot verdwenen.

Yaena Solutions in Berkel en Rodenrijs is expert in het ontwikkelen van technisch hoogwaardige luchtzuiveringssystemen en beschikt over jarenlange ervaring. Daardoor krijgt u altijd het beste advies en een optimaal resultaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Vul het contactformulier in of bel 010 514 8188.