Minder gezondheidsklachten

Neutralisatie van geuren

Expert in luchtzuivering

Home » Luchtreiniger

Luchtreiniger

Met een luchtreiniger creëert u een prettige omgeving met schone lucht. Door onvoldoende ventilatie is de lucht in gebouwen en woningen tegenwoordig namelijk vaak vervuild. Hierdoor ademen mensen in het gebouw gedurende de dag onbewust veel stof, schimmels, pollen, bacteriën, virussen en vluchtige organische stoffen in. Gelukkig heeft niet iedereen daar last van, maar toch kunnen al deze deeltjes ongemerkt schadelijk zijn voor de gezondheid. De oplossing? Een ionen luchtreiniger die stof en andere deeltjes uit de lucht verwijdert.

Door Aero4 ultrasoon techniek zijn er geen chemische toevoegingen nodig aan aroma’s om het vernevelen mogelijk te maken.

Geen spray en/of venturi systeem.
Geen lekkage en vervuiling in luchtbehandelingskanalen.

Luchtreiniger voor de desinfectie van lucht

Een luchtzuiveringssysteem maakt op eenvoudige wijze de lucht weer schoon, waardoor iedereen in het gebouw geniet van frisse lucht. Op die manier zorgt u voor een prettig en hygiënisch binnenklimaat en vermindert u eventuele gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, irritatie van ogen en luchtwegen, en verkoudheid. Met onze ionen luchtreiniger verbetert u de luchtkwaliteit in uw bedrijf direct. Dit technisch hoogwaardige luchtzuiveringssysteem zuivert de lucht in zowel kleine als grote ruimtes en werkt perfect in combinatie met een airconditioningsysteem. Een ionen luchtreiniger trekt verontreinigingsdeeltjes aan. Bij de Air Oasis komt er een proces tot stand dat fotokatalyse heet, waardoor oxidanten ontstaan. Deze oxidanten verbinden zich met de aanwezige bacteriën, schimmels, gassen, geuren en vluchtige organische stoffen, waarna zuurstof en waterstof overblijven. Ook voor het neutraliseren van geuren is een Air Oasis zeer geschikt. Bekijk ook de Ozon Blaster, een luchtzuiveringssysteem op basis van ozontechniek.

Een ionen luchtreiniger of een luchtreiniger tegen stof

Een ionen luchtreiniger die stof uit de lucht verwijdert, is een belangrijk hulpmiddel voor een gezond en schoon binnenklimaat in woningen, kantoren of keukens en horecagelegenheden. De Air Oasis biedt hiervoor een praktische oplossing, die eenvoudig te monteren is in zowel bestaande als nieuwe situaties. Yaena Solutions is expert in het ontwikkelen van technisch hoogwaardige luchtzuiveringssystemen en beschikt over jarenlange ervaring. Daardoor krijgt u altijd het beste advies en een optimaal resultaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Vul het contactformulier in of bel 010 514 8188.

Aero4 is ontwikkeld om doelmatig met minimaal verbruik van aroma’s een maximaal rendement te behalen.

Een constante verneveling, geen pieken of dalen waardoor overlast zou kunnen ontstaan.