OZON BLASTER

REDUCEREN VAN GEUR EN VET IN KEUKENAFZUIGSYSTEMEN

NOBEL FIRE SYSTEMS

AUTOMATISCHE KEUKENBLUSSYSTEMEN VOOR DE HORECA 

UVENTI-CAIR LUCHT REINIGING

HAAL DE KRACHT VAN DE NATUUR NAAR BINNEN, ADEM SCHONE LUCHT

HVAC PLASMA DUCT

ONTSMETTEN EN LUCHTREINIGING LUCHTBEHANDELING SYSTEMEN (HVAC)

;

Technisch hoogstaande producten

;

Innovatieve producten

;
Gespecialiseerd bedrijf

Wil jij schonere lucht?

Mechanische keukenafzuiging

De mechanische keukenafzuiging van Yaena Solutions B.V. uit Berkel en Rodenrijs wordt gebruikt om vervuilde lucht af te voeren in bijvoorbeeld de keuken van jouw restaurant. De lucht wordt afgevoerd door middel van een continu draaiende ventilatiemotor. Op de mechanische keukenafzuiging zitten ook ventilatieroosters of een raam met een ventilatiestand. Deze worden gebruikt om zo frisse lucht terug aan te voeren in de ruimte waar er gefilterd wordt.

Yaena solutions

Een mechanische keukenafzuiging voor het afvoeren van vervuilde lucht

Een afzuiging wordt niet alleen gebruikt als afzuiging in de horeca. Een mechanische keukenafzuiging wordt ook gebruikt voor het afvoeren van vervuilde lucht in bijvoorbeeld de badkamer of het toilet. Een voorbeeld hiervan is de Cube Clean Air. Het is de perfecte manier om zo vervuilde lucht uit je ruimte te krijgen, om zo vervolgens ook weer frisse en schone buitenlucht terug de ruimte in te ontvangen. Zo creëer je een schone en fijne leefomgeving, net als met de Uventi-Cair.

Bestel direct een afzuiging voor in je keuken door contact met ons op te nemen

Je maakt een goede keuze door onze mechanische keukenafzuiging te kopen voor het filteren van de vervuilde lucht in de ruimte. Wacht daarom niet langer en schaf nu zelf deze mechanische keukenafzuiger aan. Voor alle vragen over ons bedrijf en meer informatie over al onze diensten en producten, vragen we je vriendelijk om contact met ons op te nemen. Dit doe je door te bellen naar 010 514 8188 of te e-mailen naar info@yaena-solutions.nl.

keuken