OZON BLASTER

REDUCEREN VAN GEUR EN VET IN KEUKENAFZUIGSYSTEMEN

NOBEL FIRE SYSTEMS

AUTOMATISCHE KEUKENBLUSSYSTEMEN VOOR DE HORECA 

UVENTI-CAIR LUCHT REINIGING

HAAL DE KRACHT VAN DE NATUUR NAAR BINNEN, ADEM SCHONE LUCHT

HVAC PLASMA DUCT

ONTSMETTEN EN LUCHTREINIGING LUCHTBEHANDELING SYSTEMEN (HVAC)

Minder gezondheidsklachten
Neutralisatie van geuren
Expert in luchtzuivering

Wil jij schonere lucht?

Uv-luchtreiniger

Een uv-luchtreiniger van Yaena Solutions B.V. in Berkel en Rodenrijs, is een luchtreiniger die vaak wordt gebruikt in bijvoorbeeld de keuken van een restaurant. Bij een uv-luchtreiniger wordt er door middel van ingebouwde uv-lampen in de afzuiger een bepaald soort licht toegepast. Deze lampen zorgen ervoor dat schimmels, bacteriën en virussen onschadelijk worden, nog voordat deze in het filter gaan. De luchtreiniger zorgt ervoor dat deze stoffen definitief uit de lucht in de ruimte worden gehaald.

uv luchtreiniger
uv luchtreinignig

Een uv-luchtreiniger aanschaffen voor een gesteriliseerde ruimte

Onze HVAC Plasma luchtreiniger is een goede aankoop wanneer je een gesteriliseerde en geurvrije ruimte wilt creëren. De technologie van de uv-luchtreiniger is dan ook zo ontwikkeld dat deze alle virussen, schimmels en bacteriën onschadelijk maakt. Deze virussen, schimmels en bacteriën worden ook wel micro-organismen genoemd. Door het gebruiken van deze luchtreiniger voorkom je ook kleine keukenbrandjes. We bieden echter ook een keukenbrandblussersysteem voor de horeca aan.

Bestel nu een luchtreiniger en creëer een eigen schone en veilige werkomgeving

Om een schone en veilige werkruimte of leefomgeving te creëren, kan je het beste gebruikmaken van een uv-luchtreiniger of een ontgeuringsinstallatie in de horeca. Deze bestel je snel en gemakkelijk bij ons bedrijf. Ben je benieuwd naar wat wij allemaal te bieden hebben of heb je misschien vragen over een van onze andere diensten? Neem hiervoor contact met ons op.

luchtreiniging