Uventi-Cair luchtreiniger

De Uventi-Cair luchtreiniger is speciaal gemaakt om jou, je personeel en je gasten te beschermen tegen ziektemakers in de lucht. Je plaatst ze in de door jou gewenste ruimte. Het is een unieke luchtreiniger waarbij we gebruikmaken van UVC-technologie in combinatie met actieve zuurstof (ozon-technologie). Bestel deze luchtreiniger bij Yaena Solutions B.V. in Berkel en Rodenrijs.

De zeer effectieve Uventi-Cair luchtreiniger

De Uventi-Cair luchtreiniger is geschikt voor ruimtes met een inhoud van 200 m3 (oppervlakte van 70 m2). Uit onderzoek is gebleken dat UVC-technologie zeer effectief is tegen onder andere corona (COVID-19). Daarnaast is de Uventi-Cair luchtreiniger dankzij de ozon-technologie, uitermate geschikt voor het verwijderen van ongewenste geuren. Dit geldt ook voor onze ozongenerator. De Uventi-Cair luchtreiniger wordt veel toegepast in onder andere:

  • Sportscholen en fitnesscentra
  • Kantoren, recepties en ontvangstruimtes
  • Restaurants, bars en horecagelegenheden

Bestrijd ziekmakende virussen, bacteriën en schimmels

De technologie die toegepast is in de Uventi-Cair en de Compact Cleaner zijn onlangs door een onafhankelijk onderzoeksorganisatie getest (rapportnummer 933322). Hiermee is bewezen dat de reductie van micro-organismen na één uur is afgenomen tot 90% en na twee uur tot 99%. We vertellen we je ook graag meer over de technologie van onze andere luchtfilters en afzuigingen.

De voordelen van de Uventi-Cair

De Uventi-Cair kan perfect in systeemplafonds worden geplaatst, maar ook eenvoudig aan het plafond bevestigd worden. De Uventi-Cair is ‘plug-and-play’ en wordt geleverd inclusief afstandsbediening. Download de brochure om meer te weten te komen over de Uventi-Cair en de specificaties.

Neem contact op met de expert in luchtzuivering voor de mogelijkheden

Wij zijn gespecialiseerd in luchtzuivering en in het verbeteren van de luchtkwaliteit. We ontwikkelen zelf nieuwe technologisch, hoogwaardige producten en verbeteren bestaande technologieën. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise krijg je gegarandeerd het beste advies met een optimaal resultaat. Ook kunnen wij de montage en het onderhoud voor u verzorgen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor de verbetering van de luchtkwaliteit in jouw bedrijf met een Uventi-Cair? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Download de brochure: Folder UVenti-Cair (A4)

Technische specificaties

Luchtreininging bereik: 200 m3
Besturing: Afstandbediening
Voltage: 230 Volt 50 Hertz
Vermogen: 90 Watt
Afmetingen: H 190 x B 574 x L 574 mm
Gemaakt in: Nederland
Kleuren: RVS, zwart en wit
UV Lamp:
 4 x 8 watt dubble quarts