UVenti-Cair: Haal de kracht van de natuur naar binnen

 

UVenti-Cair luchtreiniger is speciaal gemaakt om jou, je personeel en je gasten te beschermen tegen ziektemakers in de lucht. Je kunt ze plaatsen in de door jou gewenste ruimte. 

Het is een unieke luchtreiniger waarbij we gebruik maken van UVC technologie in combinatie met actieve zuurstof.(ozone-technologie). Het elimineert virussen, schimmels en bacteriën dmv uv-licht en desinfecteert de nabij gelegen oppervlakken in de omgeving. Geschikt voor ruimtes met een inhoud van 200 m3. (Oppervlakte van 70 m2) Uit onderzoek is gebleken dat UVC-technologie zeer effectief is tegen oa Corona (COVID-19) daarnaast is de UVenti-Cair luchtreiniger uitermate geschikt voor verwijderen van ongewenste geuren in de omgeving door de ozon-technologie.

Deze UVenti-Cair luchtreiniger wordt veel toegepast in onder meer:

  • Sportscholen en fitnesscentra
  • Kantoren, recepties en ontvangstruimtes
  • Restaurants, bars en horecagelegenheden

Bestrijd ziekmakende virussen, bacteriën en schimmels

De technologie toegepast in de UVenti-Cair en de Compact Cleaner zijn onlangs door een onafhankelijk onderzoeksorganisatie getest (rapportnr. 933322) en hiermee is bewezen dat de reductie van micro organismen na 1 uur is afgenomen tot 90% en na 2 uur tot 99%.

Voordelen van de UVenti-Cair luchtreiniger

De UVenti-Cair kan perfect in systeemplafonds worden geplaatst maar ook eenvoudig aan het plafond bevestigd worden.
De UVenti=Cair is “plug and play ” en wordt geleverd met afstandsbediening.

Montage en onderhoud van de UVenti-Cair luchtreiniger

Yaena Solutions is expert in luchtzuivering en in het verbeteren van de luchtkwaliteit. We ontwikkelen zelf nieuwe technologisch hoogwaardige producten en verbeteren bestaande technologieën. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis krijgt u gegarandeerd het beste advies met een optimaal resultaat. Ook kunnen wij de montage en het onderhoud verzorgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor verbetering van de luchtkwaliteit in uw bedrijf met een Uventi-Cair of ozongenerator? Bel 010 514 8188 , download de brochure of neem contact met ons op via het contactformulier.
Download de brochure: Folder UVenti-Cair (A4)

Technische specificaties

Luchtreininging bereik: 200 m3
Besturing: Afstandbediening
Voltage: 230 Volt 50 Hertz
Vermogen: 90 Watt
Afmetingen: H 190 x B 574 x L 574 mm
Gemaakt in: Nederland
Kleuren: RVS, zwart en wit
UV Lamp:
 4 x 8 watt dubble quarts