Minder gezondheidsklachten

Neutralisatie van geuren

Expert in luchtzuivering

Wil jij schonere lucht?

Een ozongenerator kopen

Door een Ozon Blaster ozongenerator te kopen, gaat het reinigen en ontgeuren van keukenafvoerlucht een stuk eenvoudiger. Ook heb je zo een grote zorg minder bij je keukenonderhoud. Dit ozon apparaat van Yaena Solutions B.V. in Berkel en Rodenrijs, in de buurt van Rotterdam, werkt zeer effectief. De ozongenerator kun je kopen voor het verminderen van vetaanhechting, minimaliseren van geuren en verminderen van bacterievorming.

Geur neutraliseren met een ozongenerator

Geuren worden via extractiekanalen afgevoerd in de vorm van gas. Het nadeel daarbij is dat conventionele filters geuren niet voldoende tegenhouden. Geuren 100% elimineren is feitelijk niet mogelijk, maar gelukkig kun je geuroverlast wel tot een minimum beperken door een ozongenerator te kopen.

Minder vet door een ozon apparaat

Een ozongenerator kopen heeft veel voordelen. Eén daarvan is vermindering van vet. Vetten worden via kookdampen meegezogen in het keukenafzuigsysteem. Door middel van de milieuvriendelijke ozontechniek, worden vetten afgebroken tot koolstofdioxide (CO2), water en kleine deeltjes gepolymeriseerd vet. Dit mengsel verlaat vervolgens volledig afbreekbaar het afvoerkanaal van het ozon apparaat.

Verhoogde brandveiligheid en minder reinigen

Luchtreiniging en -neutralisatie in het ozon apparaat zorgen voor minder vetafzetting in de keukenafzuiglucht. Dit vermindert het risico op brand, samen met onze blussystemen voor de horeca. Daarnaast verhoogt luchtreiniging en -neutralisatie de levensduur van de algehele installatie, net als bijvoorbeeld bij een HVAC Plasma. Het gebruik van dit ozon apparaat heeft het voordeel dat de kanalen aanzienlijk minder vaak gereinigd hoeven te worden.

Kies voor het gemak van een ozon apparaat

Je keukenpersoneel heeft geen extra kennis nodig en hoeft niets extra te doen om de Ozon Blaster, die je bij ons kunt kopen, te kunnen gebruiken. Dit ozon apparaat is, ook achteraf, makkelijk in elk keukenafzuigsysteem te plaatsen, net als een mechanische keukenafzuiging. Het ozon apparaat heeft weinig onderhoud nodig en is ook nog eens laag in energieverbruik. Het kopen van een ozongenerator heeft positieve gevolgen voor iedereen in de keuken, maar ook voor je klanten en voor mensen in je directe omgeving. Bekijk de Ozon Blaster-brochure voor meer informatie. Wil je altijd gezonde lucht in je pand? Lees dan ook eens over de luchtreinigers. Wil je een ozongenerator, een aromavernevelaar of een ander product kopen? Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 010 514 8188 of door een e-mail te sturen naar info@yaena-solutions.nl.