Minder gezondheidsklachten

Neutralisatie van geuren

Expert in luchtzuivering

Wil jij schonere lucht?

Een ozongenerator kopen

Door een Ozon Blaster ozongenerator te kopen, gaat het reinigen en ontgeuren van de keukenafvoerlucht een stuk eenvoudiger. Ook heb je zo een minder grote zorg bij je keukenonderhoud. Het ozon apparaat van Yaena Solutions B.V. in Berkel en Rodenrijs werkt zeer effectief. De ozongenerator kun je kopen voor het verminderen van vetaanhechting, minimaliseren van geuren en verminderen van bacterievorming.

Geur neutraliseren door een ozongenerator te kopen

Geuren worden via extractiekanalen afgevoerd in de vorm van gas. Het nadeel daarbij is dat conventionele filters geuren niet voldoende tegenhouden. Geuren 100% elimineren is feitelijk niet mogelijk, maar gelukkig kun je geuroverlast wel tot een minimum beperken door een ozongenerator te kopen. Bekijk bijvoorbeeld ons ozon apparaat de HVAC Plasma.

Minder vet door een ozon apparaat

Een ozongenerator kopen heeft veel voordelen. Eén daarvan is de vermindering van vet. Vetten worden via kookdampen meegezogen in de keukenafzuiging. Door middel van de milieuvriendelijke ozontechniek, worden vetten afgebroken tot koolstofdioxide (CO2), water en kleine deeltjes gepolymeriseerd vet. Dit mengsel verlaat vervolgens volledig afbreekbaar het afvoerkanaal van het apparaat voor ozon.

Verhoogde brandveiligheid en minder reinigen

Luchtreiniging en -neutralisatie in het apparaat voor ozon zorgen voor minder vetafzetting in de keukenafzuiglucht. Dit vermindert het risico op brand, samen met onze blussystemen voor de horeca. Daarnaast verhoogt luchtreiniging en -neutralisatie de levensduur van de algehele installatie, net als bijvoorbeeld bij de HVAC Plasma. Het gebruik van dit apparaat voor ozon heeft het voordeel dat de kanalen aanzienlijk minder vaak gereinigd hoeven te worden.

Kies voor het gemak van een ozon apparaat en bestel hem online

Je keukenpersoneel heeft geen kennis nodig en hoeft niets extra te doen om de Ozon Blaster, die je bij ons kunt kopen, te gebruiken. Dit apparaat voor ozon is makkelijk in elk keukenafzuigsysteem te plaatsen, net als een mechanische keukenafzuiging. Het apparaat voor ozon heeft weinig onderhoud nodig en is ook nog eens laag in energieverbruik. Het kopen van een ozongenerator heeft positieve gevolgen voor iedereen in de keuken, maar ook voor je klanten en voor mensen in je directe omgeving. Wil je een ozongenerator, een aromavernevelaar of een ander product kopen? Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.