Als onderneming met een professionele keuken is het van groot belang deze zo schoon mogelijk te houden.

Door een Ozon Blaster ozongenerator te kopen gaat het reinigen en ontgeuren van keukenafvoerlucht een stuk eenvoudiger en heeft u een grote zorg minder bij uw keukenonderhoud. Dit ozon apparaat werkt zeer effectief voor het verminderen van vetaanhechting, minimaliseert geuren en vermindert bacterievorming.

Geur neutraliseren met een ozongenerator

Geuren worden via extractiekanalen afgevoerd in de vorm van gas. Het nadeel daarbij is dat conventionele filters geuren niet voldoende tegenhouden. Geuren 100% elimineren is feitelijk niet mogelijk, maar gelukkig kunt u geuroverlast wel tot een minimum beperken door een ozongenerator te kopen.

Minder vet door een ozon apparaat

Een ozongenerator kopen heeft veel voordelen. Eén daarvan is vermindering van vet. Vetten worden via kookdampen meegezogen in het ventilatiesysteem. Door middel van de milieuvriendelijke ozontechniek worden vetten afgebroken tot koolstofdioxide (CO2), water en kleine deeltjes gepolymeriseerd vet. Dit mengsel verlaat vervolgens volledig afbreekbaar het afvoerkanaal.

Verhoogde brandveiligheid en minder reinigen

Luchtreiniging en -neutralisatie zorgen voor minder vetafzetting in de keukenventilatie. Dit vermindert het risico op brand en verhoogt de levensduur van de algehele installatie. Het gebruik van ozon apparaat de Ozon Blaster heeft voor u het voordeel dat de kanalen aanzienlijk minder vaak gereinigd hoeven te worden.

Kies voor het gemak van een ozon apparaat

Uw keukenpersoneel heeft geen extra kennis nodig en hoeft niets extra te doen om de Ozon Blaster te kunnen gebruiken. Dit ozon apparaat is, ook achteraf, makkelijk in elk ventilatiesysteem te plaatsen, heeft weinig onderhoud nodig en is ook nog eens laag in energieverbruik. Het kopen van een ozongenerator heeft positieve gevolgen voor iedereen in de keuken, maar ook voor uw klanten en voor mensen in uw directe omgeving. Bekijk de Ozon Blaster-brochure voor meer informatie. Wilt u altijd een gezonde lucht in uw pand? Lees dan ook eens over de Luchtreinigers. Wilt u een ozongenerator, een aromavernevelaar of een ander product kopen? Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 010 514 8188 of door het contactformulier in te vullen.