Minder gezondheidsklachten

Neutralisatie van geuren

Expert in luchtzuivering

Wil jij schonere lucht?

Keukenbrandblussysteem voor in de horeca

Een keukenbrandblussysteem van Yaena Solutions B.V. in Berkel en Rodenrijs, in de buurt van Rotterdam, in de horeca is van groot belang voor een goede brandpreventie om schade en letsel in de keuken te voorkomen. Het Nobel K-Serie keukenbrandblussysteem is een professioneel blussysteem voor de afzuigkap en bakwand voor in de grootkeuken van de horeca. De Nobel K-serie automatische keukenbrandblussystemen zijn de waakhonden in talloze Europese grootkeukens en professionele keukens. Deze grootkeuken blussystemen zijn de onoverwinnelijke tegenstander van keukenbrand in je professionele keuken. Ook onder de moeilijkste omstandigheden werkt het keukenbrandblussysteem effectief in de horeca, met minimale gevolgschade.

Een goede brandpreventie in de horeca voorkomt keukenbranden

Wij bieden de mogelijkheid voor een goede brandpreventie in de keuken en volledige bescherming tegen keukenbrand. We voorkomen brand in bakdampafzuigingen en afzuigkap in de horeca met behulp van ons grootkeuken blussysteem. Dit doen wij voor iedere locatie en op elk gebied van voedselbereiding. Een belangrijk pluspunt van het Nobel keukenbrandblussysteem is de unieke bescherming en brandbeveiliging van het vetkanaal in elke horecazaak. Dit keukenbrandblussysteem voor in de horeca is geheel elektronisch bewaakt en bevat geen bewegende mechanische delen. Het keukenbrandblussysteem kan direct worden ingebouwd in nieuwe afzuigkappen, maar is ook naderhand door onze eigen installatieteams te monteren voor een goede brandpreventie in de keuken.

Het Nobel grootkeuken blussysteem is de beste brandpreventie voor de horeca

Wij zijn ervan overtuigd dat het Nobel grootkeuken blussysteem momenteel het beste is dat verkrijgbaar is als keukenbrandblussysteem in de horeca en voor de brandpreventie in de keuken. Daarom kiezen de grote namen als Spirit Group, Nando´s, Jamie Oliver, Gordon Ramsay, KFC, HMSHost, Febo en Holiday Inn voor blusapparatuur in hun keukens van de Nobel Fire Systems K-Serie. Ook de Britse verzekeringsgroep Allianz heeft voor Nobel Fire Systems gekozen als ´Preferred Systems Provider´ en geeft de voorkeur aan deze speciaal ontwikkelde brandblussystemen als de meest ultieme brandpreventie in de horeca. Met behulp van ons afzuigkap blussysteem kan een keukenbrand in de professionele grootkeukens in de horeca voorkomen kan worden. Net zoals met de Uventi-Cair luchtreiniger.

Wilt u ook een Nobel Fire System bestellen? Bel nu!

Elk afzuigkap blussysteem in de horeca wordt door middel van een uitgebreide risico-analyse samengesteld om in elke keukenconfiguratie optimaal te kunnen blussen met minimale gevolgschade. Je kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring voor een blussysteem voor uw afzuigkap en kennis op het gebied van een goed afzuigkap blussysteem in de horeca. Ook voor montage en onderhoud ben je bij ons bedrijf op de juiste plaats. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je bedrijf? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, bel naar 010 514 8188 of stuur een e-mail naar info@yaena-solutions.nl. Ook voor de verbetering van de keukenafzuiglucht en voor een gezond en virusvrij binnenklimaat kun je bij ons terecht in Berkel en Rodenrijs.