Minder gezondheidsklachten

Neutralisatie van geuren

Expert in luchtzuivering

Wil jij schonere lucht?

Keukenbrandblussysteem voor in de horeca

Een keukenbrandblussysteem in de horeca is van groot belang voor een goede brandpreventie om schade en letsel in de keuken te voorkomen. Yaena Solutions B.V. in Berkel en Rodenrijs helpt je graag bij de aanschaf hiervan. Ons Nobel K-Serie keukenbrandblussysteem is een professioneel blussysteem voor de afzuigkap en de bakwand voor in de grootkeuken van de horeca. De Nobel K-serie met automatische keukenbrandblussystemen zijn de waakhonden in talloze Europese grootkeukens en professionele keukens. Deze grootkeuken blussystemen zijn de onoverwinnelijke tegenstander van keukenbrand in je professionele keuken. Ook onder de moeilijkste omstandigheden werkt het keukenbrandblussysteem effectief in de horeca, met minimale gevolgschade.

Het Nobel keukenbrandblussysteem is de beste brandpreventie voor de horeca

Wij zijn ervan overtuigd dat het Nobel blussysteem voor de grootkeuken momenteel het beste product is als keukenbrandblussysteem in de horeca voor de brandpreventie in de keuken. Daarom kiezen de grote namen als Spirit Group, Nando´s, Jamie Oliver, Gordon Ramsay, KFC, HMSHost, Febo en Holiday Inn voor blusapparatuur in hun keukens van de Nobel Fire Systems K-Serie. Ook de Britse verzekeringsgroep Allianz heeft voor Nobel Fire Systems gekozen als ´Preferred Systems Provider´. De verzekergroep geeft de voorkeur aan deze brandblussystemen als de meest ultieme brandpreventie in de keuken van de horeca. Met behulp van ons blussysteem voor een afzuigkap kan een keukenbrand in de professionele grootkeukens in de horeca voorkomen worden. Net zoals met de Uventi-Cair luchtreiniger.

Een goede brandpreventie in de horeca voorkomt keukenbranden

Wij bieden de mogelijkheid aan voor een goede brandpreventie in de keuken en volledige bescherming tegen keukenbrand. We voorkomen brand in bakdampafzuigingen en afzuigkap in de horeca met behulp van ons blussysteem voor de grootkeuken. Dit doen wij voor iedere locatie en op elk gebied van voedselbereiding. Een pluspunt van het keukenbrandblussysteem van Nobel is de unieke bescherming en brandbeveiliging van het vetkanaal in elke horecazaak. Dit keukenbrandblussysteem voor in de horeca is geheel elektronisch bewaakt en bevat geen bewegende mechanische delen. Het keukenbrandblussysteem kan direct worden ingebouwd in nieuwe afzuigkappen, maar is ook naderhand door onze eigen installatieteams te monteren voor een goede brandpreventie in de keuken.

Bestel direct een Nobel Fire System door contact met ons op te nemen

Elk blussysteem voor een afzuigkap in de horeca voor een grootkeuken wordt door middel van een uitgebreide risicoanalyse samengesteld. Zo kan dit systeem in elke keukenconfiguratie optimaal te blussen met minimale gevolgschade. Je kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring voor een blussysteem voor jouw afzuigkap en kennis op het gebied van een goede afzuigkap en een blussysteem in de horeca. Ook voor montage en onderhoud ben je bij ons bedrijf op de juiste plaats. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je bedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010 514 8188 of stuur een e-mail naar info@yaena-solutions.nl. Ook voor de verbetering van de keukenafzuiglucht en voor een gezond en virusvrij binnenklimaat kun je bij ons terecht.