Nobel Firesystems

Brandpreventie in de horeca is van groot belang om schade en letsel te voorkomen. Het Nobel K-Serie keukenbrandblussysteem is een professioneel systeem voor restaurants en de horeca. De Nobel K-serie automatische keukenbrandblussystemen zijn de waakhonden in talloze Europese grootkeukens en professionele keukens. Deze systemen voor grootkeukens zijn de onoverwinnelijke tegenstander van keukenbrand in uw professionele keuken. Ook onder de moeilijkste omstandigheden werkt het systeem effectief met minimale gevolgschade.

Een goede brandpreventie in de horeca voorkomt keukenbranden

Wij bieden u de mogelijkheid voor een volledige bescherming tegen keukenbrand in bakdampafzuigingen en afzuigkappen voor iedere locatie en op elk gebied van voedselbereiding. Een belangrijk pluspunt van Nobel brandpreventiesystemen is de unieke bescherming en brandbeveiliging van het vetkanaal in elke horecazaak. Deze serie blussystemen is geheel elektronisch bewaakt en bevat geen bewegende mechanische delen. Het blussysteem kan direct worden ingebouwd in nieuwe afzuigkappen, maar is ook naderhand door onze eigen installatieteams te monteren.

Het Nobel grootkeuken blussysteem is de beste brandpreventie voor de horeca

Wij zijn ervan overtuigd dat het Nobel grootkeuken blussysteem momenteel het beste is dat verkrijgbaar is. Daarom kiezen de grote namen als Spirit Group, Nando´s, Jamie Oliver, Gordon Ramsay, KFC, HMSHost, Febo en Holiday Inn voor blusapparatuur in hun keukens van de Nobel Fire Systems K-Serie. Ook de Britse verzekeringsgroep Allianz heeft voor Nobel Fire Systems gekozen als ´Preferred Systems Provider´ en geeft de voorkeur aan deze speciaal ontwikkelde brandblussystemen als de meest ultieme brandpreventie in de horeca, zodat keukenbrand in de professionele grootkeukens voorkomen kan worden.

Wilt u ook een Nobel Fire System bestellen?

Elk keukenbrand blussysteem wordt door middel van een uitgebreide risico-analyse samengesteld om in elke keukenconfiguratie optimaal te kunnen blussen met minimale gevolgschade. U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van brandpreventie in de horeca. Ook voor montage en onderhoud bent u bij ons op de juiste plaats. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 010 514 8188. Ook voor de verbetering van de keukenafzuiglucht en voor een gezond en virusvrij binnenklimaat kunt u bij ons terecht in Berkel en Rodenrijs.