OZON BLASTER

REDUCEREN VAN GEUR EN VET IN KEUKENAFZUIGSYSTEMEN

NOBEL FIRE SYSTEMS

AUTOMATISCHE KEUKENBLUSSYSTEMEN VOOR DE HORECA 

UVENTI-CAIR LUCHT REINIGING

HAAL DE KRACHT VAN DE NATUUR NAAR BINNEN, ADEM SCHONE LUCHT

HVAC PLASMA DUCT

ONTSMETTEN EN LUCHTREINIGING LUCHTBEHANDELING SYSTEMEN (HVAC)

;

Technisch hoogstaande producten

;

Innovatieve producten

;
Gespecialiseerd bedrijf

Wil jij schonere lucht?

Goede afzuiging van de keukendampen voor in de horeca

Een goede afzuiging is van essentieel belang in de horeca. Het is belangrijk om een goede keukenafzuiging te hebben in de horeca, voor een goede afzuiging van geuren, vetten en andere dampen. Met een goede keukenafzuiging wordt er een veilige en hygiënische omgeving gecreëerd voor je medewerkers in de horeca. Ook zorgt het voor een stankvrije ruimte, wat ook in het voordeel werkt voor het ontvangen van gasten.

keukenafzuiging
afzuiging

Afzuiging voor geuren, vetten en andere dampen in de horeca

Een goede keukenafzuiging, die de afzuiging van onder andere vieze geuren en vetten regelt, moet perfect binnen je keuken in de horeca passen. Zo ontstaat er een goede afvoer voor alle geuren, dampen en vetten. Bij Yaena Solutions B.V. in Berkel en Rodenrijs, in de omgeving van Rotterdam, kun je terecht voor de Ozon Blaster zodat het reinigen en ontgeuren van keukenafvoerlucht een stuk eenvoudiger gaat en heeft u een grote zorg minder bij uw keuken onderhoud. Effectief voor het verminderen van vetaanhechting, het minimaliseren van geuren en het verminderen van bacterievorming. Zo draagt u ook een steentje bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. En blijft u vrienden met uw buren en de controlerende instanties.

Neem contact met ons op voor de ontgeuring van uw keukenafzuiging

Werk jij zelf in de horeca en ben je op zoek naar een goede keukenafzuiging of een luchtreiniger, zoals de Cube Clean Air? Neem contact met ons op voor meer informatie. Telefonisch zijn wij te bereiken door te bellen naar 010 514 8188 of stuur een e-mail naar info@yaena-solutions.nl. Wij vertellen je graag alles over onze keukenafzuigingen en onze luchtreinigers, zoals de uv-luchtreiniger. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

keuken