OZON BLASTER

REDUCEREN VAN GEUR EN VET IN KEUKENAFZUIGSYSTEMEN

NOBEL FIRE SYSTEMS

AUTOMATISCHE KEUKENBLUSSYSTEMEN VOOR DE HORECA 

UVENTI-CAIR LUCHT REINIGING

HAAL DE KRACHT VAN DE NATUUR NAAR BINNEN, ADEM SCHONE LUCHT

HVAC PLASMA DUCT

ONTSMETTEN EN LUCHTREINIGING LUCHTBEHANDELING SYSTEMEN (HVAC)

;

Technisch hoogstaande producten

;

Innovatieve producten

;
Gespecialiseerd bedrijf

Wil jij schonere lucht?

Afzuiging in de horeca

Een goede afzuiging is van essentieel belang in de horeca. Het is belangrijk om een goede keukenafzuiging te hebben in de horeca voor het afzuigen van geuren, vetten en andere dampen. Met een goede keukenafzuiging wordt er een veilige en hygiënische omgeving gecreëerd voor je medewerkers in de horeca. Ook zorgt het voor een stankvrije ruimte, wat in het voordeel werkt voor het ontvangen van gasten. Yaena Solutions B.V. uit Berkel en Rodenrijs is graag jouw partner op dit gebied.

keukenafzuiging
afzuiging

De afzuiging van geuren, vetten en andere dampen in de horeca

Een goede keukenafzuiging die de afzuiging van onder andere vieze geuren en vetten regelt, moet perfect binnen je keuken in de horeca passen. Met een ontgeuringsinstallatie voor de horeca, ontstaat er een goede afvoer voor alle geuren, dampen en vetten. Bij ons kan je de Ozon Blaster kopen, zodat het reinigen en het ontgeuren van keukenafvoerlucht een stuk eenvoudiger gaat. Daarnaast heb je een grote zorg minder bij het onderhouden van jouw keuken. Dit product is effectief voor het verminderen van vetaanhechting, het minimaliseren van geuren en het verminderen van bacterievorming. Zo draag je ook een steentje bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en blijf je vrienden met jouw buren en de controlerende instanties.

Neem contact met ons op voor de ontgeuring van jouw keukenafzuiging

Werk je zelf in de horeca en ben je op zoek naar een goede keukenafzuiging of een luchtreiniger, zoals de Cube Clean Air? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen je graag alles over onze keukenafzuigingen en onze luchtreinigers, zoals de uv-luchtreiniger.

keuken