OZON BLASTER

REDUCEREN VAN GEUR EN VET IN KEUKENAFZUIGSYSTEMEN

NOBEL FIRE SYSTEMS

AUTOMATISCHE KEUKENBLUSSYSTEMEN VOOR DE HORECA 

UVENTI-CAIR LUCHT REINIGING

HAAL DE KRACHT VAN DE NATUUR NAAR BINNEN, ADEM SCHONE LUCHT

HVAC PLASMA DUCT

ONTSMETTEN EN LUCHTREINIGING LUCHTBEHANDELING SYSTEMEN (HVAC)

;

Technisch hoogstaande producten

;

Innovatieve producten

;
Gespecialiseerd bedrijf

Wil jij schonere lucht?

Ontgeuringsinstallatie voor in de horeca

Met de professionele ontgeuringsinstallatie voor de horeca, zorg je voor een fris ruikende keuken en voorkom je geuroverlast voor omwonenden. Zelfs een goed functionerend keukenafzuigsysteem dat perfect is afgesteld, kan stankoverlast van de keuken in de horeca niet altijd voorkomen. Onze systemen voor het bestrijden van geuroverlast in de horeca bewijzen zich dagelijks en wereldwijd in vele keukens. Yaena Solutions in Berkel en Rodenrijs is gespecialiseerd in het ontwikkelen van technologisch hoogwaardige ontgeuringsinstallaties in de horeca. Wij hebben jarenlang ervaring met het bestrijden van stankoverlast in de keuken van de horeca en verbeteren de technologieën continu.

Een ontgeuringsinstallatie voor de horeca van hoogwaardige kwaliteit

Wij bieden verschillende technologisch hoogwaardige producten aan om de luchtkwaliteit in keukens en de horeca te verbeteren en de stankoverlast in de keuken tegen te gaan. De Aero4 ultrasoon aromavernevelaar is door ons ontwikkeld voor geuroverlast in de horeca en vormt met ultrasoon techniek aroma’s om tot een zeer fijne nevel. Een ander product dat zeer geschikt is tegen stankoverlast in de keuken van de horeca, is de eveneens door ons ontwikkelde Ozon Blaster. Dit is een professionele en krachtige ozongenerator die speciaal is ontworpen voor het verminderen van stankoverlast in de keuken van de horeca. Jouw personeel en je buren zullen je dankbaar zijn. De Ozon Blaster neutraliseert sterke geuren, breekt vet af, doodt schimmelsporen en bestrijdt bacteriën in je mechanische keukenafzuiging. Daarmee is de Ozon Blaster de aangewezen oplossing voor het bestrijden van stankoverlast in de keuken van de horeca. Daarnaast kun je nog kiezen voor andere ontgeuringsinstallaties in de horeca, waarmee schadelijke deeltjes uit de lucht worden gefilterd. Dit is ideaal voor de verbetering van de luchtkwaliteit in ruimtes waar de gasten verblijven.

Voorkom geuroverlast in de horeca door onze installatie aan te schaffen

Onze ontgeuringsinstallatie voor in de horeca, zoals een uv-luchtreiniger, kan probleemloos en geheel op maat in de keuken worden geïntegreerd, waarna het zijn werk onzichtbaar doet. De verbetering van het binnenklimaat en de vermindering van stankoverlast en geuroverlast in de keuken van de horeca vallen echter snel op. Ook voor advies over de ontgeuringsinstallatie voor in de horeca, montage en onderhoud kun je ons inschakelen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het bedrijven van geuroverlast binnen de horeca? Neem gerust contact met ons bedrijf op door te bellen naar 010 514 8188 of stuur een e-mail naar info@yaena-solutions.nl.