Yaena Cube Clean Air, luchtreiniger

De Yaena Cube luchtreiniger met ionisator is door het aantrekkelijke ontwerp het perfecte maatje voor luchtreiniging in huis, praktijk, vergaderruimte of bijvoorbeeld de hotelkamer – moeiteloos binnen elke interieur passend.
Bescheiden van omvang en ultra mobiel; tegelijk technisch sterk in het verwijderen van bacteriën, schimmels, virussen, luchtjes en andere luchtverontreiniging, met het directe positieve effect op de gezondheid.

De UVC techniek van de Yaena Cube is gebaseerd op de werking van de natuur en de zon. Het UV-licht schijnt op een omhulsel, de katalysator genaamd. Door de speciale samenstelling van deze katalysator en vocht uit de lucht ontstaat een proces dat fotokatalyse heet. Er ontstaan dan oxidanten. Deze oxidanten zijn zeer agressief, maar onschadelijk voor mensen, dieren en planten. De oxidanten bewegen zich op eigen kracht door de ruimte en gaan op zoek naar moleculen om een verbinding mee aan te gaan. De oxidanten verbinden zich met in de lucht aanwezige micro-organismen (virussen, bacteriën, schimmels), gassen, geurtjes en VOS (vluchtige organische stoffen). Zodra ze een dergelijk deeltje tegenkomen treedt, in een fractie van een seconde, het oxidatieproces in werking. Wat overblijft is zuurstof en waterstof

Maak je omgeving schoon

De Yaena Cube Air is een apparaat die jou veilige schone lucht geeft voor thuis en werkomgeving.
Bescherm je zelf, medewerkers en klanten tegen verontreinigde en besmette lucht.

 

Technische specificaties

Luchtreininging bereik: 100 m3
Besturing: in stappen regelbaar
Voltage: 230 Volt 50 Hertz
Vermogen: 30 Watt
Afmetingen: H 330 x B 5160 x L 220 mm
Kleuren: Zwart en Gold
Plasma generator:
 2x 38XL170