Home » Wie zijn wij

Yaena Solutions

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van technologisch hoogwaardige producten. Onze kracht ligt enerzijds in het verbeteren van bestaande technologieën en anderzijds in het adviseren en leveren van luchtkwaliteit oplossingen en producten. Jarenlange ervaring en kennis op het gebied van luchtzuivering en luchtkwaliteit hebben ons gemaakt tot wat we zijn: EXPERTS!

Aero4 ultrasoon aromavernevelaar

De Aero4 ultrasoon aromavernevelaar die wij ontwikkeld hebben zorgt er door de ultrasoon techniek voor dat de aroma zich vormt tot een zeer fijne nevel, de kwaliteit van de olie blijft onaangetast en toevoeging van chemische middelen is niet nodig. Daarnaast verbruikt de Aero4 ultrasoon aromavernevelaar door de verfijnde techniek maar heel weinig aroma. Hierdoor is het een uniek apparaat dat als enige 100% natuurlijke aroma’s kan vernevelen zonder nadelige gevolgen.

Ozon Blaster

De Ozon blaster die wij ontwikkeld hebben is een professionele, krachtige ozongenerator speciaal ontworpen voor de behandeling van keukenventilatiesystemen om sterke geuren te neutraliseren, vet af te breken, schimmelsporen te doden en bacteriën te bestrijden.